Stoffenclub “De Freule’s Favorieten”

Kosten: € 22,50 per maand inclusief verzendkosten.

Wat is er nu leuker dan elke maand acht mooie lapjes te ontvangen? Dat kan vanaf nu, als u deelneemt aan de nieuwe Stoffenclub “De Freule’s Favorieten”. Elke maand selecteert de freule acht op elkaar afgestemde lapjes van 25 x 55 cm voor u in de stijl die u van haar gewend bent. Die krijgt u dan per post thuis gestuurd. In totaal ontvangt u dus elke maand 1 meter stof. Een leuke manier om uw stoffencollectie uit te breiden. U schrijft zich in voor onbepaalde tijd, maar u kunt steeds 1 maand van tevoren opzeggen als u de stoffen niet meer wenst te ontvangen.

Wist u dat u de Favorieten van de Freule ook kunt bestellen als u geen abonnement heeft? Zolang de voorraad strekt zijn de pakketjes ook los te koop!

Inschrijven voor de Stoffenclub


Naam*

Adres*

Postcode*

Plaats*

E-mail*

Telefoonnummer*


U schrijft zich in voor de Stoffenclub "De Freule's Favorieten"


Heeft u andere (quilt)wensen? Wilt u een workshop of een andere cursus? Met vriendinnen? Met bijvoorbeeld een lunch? Alles is mogelijk!

Voorwaarden: Bij inschrijving van een blok van de maand (BOM) of een ander abonnement verplicht u zich tot volledige afname hiervan. Helaas is tussentijds opzeggen niet mogelijk. Het cursusgeld dient bij aanvang van de cursus ineens contant te worden betaald, tenzij vooraf anders overeengekomen. Als de datum voor de eerste les met u is afgesproken dan verplicht u zich tot het betalen van het volledige lesgeld. U mag wèl voor een vervangende cursist zorgen. De prijzen van alle cursussen zijn inclusief koffie, thee of hete chocolademelk en iets lekkers. Een les duurt 2 uur, tenzij anders aangegeven. De aangeboden cursussen gaan alleen door bij voldoende deelname.

* verplicht invullen