Hertfordshire

Duur van de BOM: 14 maanden
Kosten per maand: € 27,95 incl. verzendkosten
Kosten patroon (wordt geleverd bij de eerste maand): € 33,50

Afmetingen van de quilt: 74 x 74 inch (ca. 1,88 x 1,88 meter)

Cursus:
14 lessen €180,= (u betaalt slechts 12 lessen)
7 lessen €90,= ( u betaalt slechts 6 lessen)

Hertfordshire

De “Hertfordshire” quilt is nu helemaal klaar en prachtig doorgequilt door Anne Que.

Deze prachtige quilt die bestaat uit een medaillon in het midden met daaromheen allemaal verschillende randen. Dit patroon is wederom van Megan Carol, ontwerpster van o.a. de succesvolle “Worthing Downs” quilt en “Miss Matty’s Parlour” quilt. Zoals gebruikelijk bij de Frottende Freule, zult u bij de BOM ook weer steeds een nederlandse beschrijving ontvangen. Bij deze BOM ontvangt u alle stoffen voor de quilttop en de sluitbies.

Ook alleen als patroon te bestellen

Inschrijven voor deze BOM


Naam*

Adres*

Postcode*

Plaats*

E-mail*

Telefoonnummer*


U schrijft zich in voor deze BOM / Cursus / anders

Mijn voorkeur gaat uit naar de:
LET OP: op de zaterdag worden alleen ééndaagse workshops/cursussen gegeven
dinsdagmiddagdinsdagavonddonderdagmiddagdonderdagavondzaterdagn.v.t


Heeft u andere (quilt)wensen? Wilt u een workshop of een andere cursus? Met vriendinnen? Met bijvoorbeeld een lunch? Alles is mogelijk!

Voorwaarden: Bij inschrijving van een blok van de maand (BOM) of een ander abonnement verplicht u zich tot volledige afname hiervan. Helaas is tussentijds opzeggen niet mogelijk. Het cursusgeld dient bij aanvang van de cursus ineens contant te worden betaald, tenzij vooraf anders overeengekomen. Als de datum voor de eerste les met u is afgesproken dan verplicht u zich tot het betalen van het volledige lesgeld. U mag wèl voor een vervangende cursist zorgen. De prijzen van alle cursussen zijn inclusief koffie, thee of hete chocolademelk en iets lekkers. Een les duurt 2 uur, tenzij anders aangegeven. De aangeboden cursussen gaan alleen door bij voldoende deelname.

* verplicht invullen

Hertfordshire (afgekort tot Herts) is een graafschap in het oosten van Engeland. Het motto van Hertfordshire is Trust, fear not (“Hebt vertrouwen, weest onbevreesd”).