Miss Matty’s Parlour

Kosten 3 lessen: € 45,00 (incl. koffie/thee, excl. patroon en materiaal.
Kosten patroon: € 24,50.

Een hexagon quilt van Megan Carroll die door de stofkeuze en “fussy cutting” heel bijzonder wordt. Deze schitterende quilt kunt u met de hand of met de naaimachine maken. U kunt de door ons met zorg samengesteld stoffenpakketten bestellen. In totaal ontvangt u 3 x een pakket met in totaal steeds 1 ½ meter stof per pakket. Kosten per pakket zijn € 28,50, excl. verzendkosten.. Deze stoffen kunt u dan aanvullen met eigen stofjes (ook heel geschikt voor restverwerking!). Let op: de randstof en stof voor de sluitbies zitten niet in het pakket, wij hebben uiteraard wel diverse stoffen op voorraad die geschikt zijn voor de rand en de sluitbies.

Afmeting: ca. 178 x 178 cm.

Inschrijven voor deze cursus


Naam*

Adres*

Postcode*

Plaats*

E-mail*

Telefoonnummer*


U schrijft zich in voor deze BOM / Cursus / anders

Mijn voorkeur gaat uit naar de:
LET OP: op de zaterdag worden alleen ééndaagse workshops/cursussen gegeven
dinsdagmiddagdinsdagavonddonderdagmiddagdonderdagavondzaterdagn.v.t


Heeft u andere (quilt)wensen? Wilt u een workshop of een andere cursus? Met vriendinnen? Met bijvoorbeeld een lunch? Alles is mogelijk!

Voorwaarden: Bij inschrijving van een blok van de maand (BOM) of een ander abonnement verplicht u zich tot volledige afname hiervan. Helaas is tussentijds opzeggen niet mogelijk. Het cursusgeld dient bij aanvang van de cursus ineens contant te worden betaald, tenzij vooraf anders overeengekomen. Als de datum voor de eerste les met u is afgesproken dan verplicht u zich tot het betalen van het volledige lesgeld. U mag wèl voor een vervangende cursist zorgen. De prijzen van alle cursussen zijn inclusief koffie, thee of hete chocolademelk en iets lekkers. Een les duurt 2 uur, tenzij anders aangegeven. De aangeboden cursussen gaan alleen door bij voldoende deelname.

* verplicht invullen

Bij voldoende deelnemers voor een cursus nemen wij contact met u op voor het afspreken van een eerste lesdatum. Indien u zich opgeeft voor een cursusen de datum voor de eerste les is met u afgsproken dan verplicht u zich tot volledige deelname, tussentijds opzeggen van de cursus is niet mogelijk. Uiteraard mag u dan wel iemand anders in uw plaats laten deelnemen.