Jubileum BOM 2017

'A Tribute to Mrs Williams'

Duur van de BOM: 15 maanden
Kosten per maand: €28,50 incl. verzendkosten binnen Nederland
Kosten patroon (wordt geleverd bij de eerste maand, maar is ook los te koop): €35,00

bom_quilt

Jubileum BOM 2017
‘A Tribute to Mrs Williams’

We zijn gestart met onze jubileum BOM! U kunt zich opgeven voor deelname aan dit prachtige Blok van de Maand. De pakketten bevatten alle stoffen in dezelfde stijl als de originele quilt voor de top en de sluitbies. De quilt is in de winkel in het echt te bewonderen in vergelijkbare stoffen als die die u in de pakketten ontvangt.
We gebruiken een patroon van Corliss Searcy van Threadbear uit Australië. Zoals u van ons gewend bent ontvangt u elke maand ook een Nederlandse beschrijving bij uw pakket. Afmeting quilt: ca. 2,20 x 2,20 mtr (in het patroon van Corliss is een iets smallere laatste rand gemaakt, de quilt wordt dan ca. 2,10 x 2,10 mtr, u krijgt een beschrijving en voldoende stof voor beide afmetingen).

‘A Tribute to Mrs Williams’, naar een antieke quilt van ca. 1830-1850 uit het boek ‘The American Quilt’ van Roderick Kiracofe en Mary Elizabeth Johnson, in de originele kleuren!

Inschrijven voor deze BOM


Naam*

Adres*

Postcode*

Plaats*

E-mail*

Telefoonnummer*


U schrijft zich in voor deze BOM / Cursus / anders

Mijn voorkeur gaat uit naar de:
U kunt zich nu alvast vrijblijvend opgeven voor deze BOM. Zodra alle details bekend zijn hoort u deze van ons waarna u zich definitief kunt aanmelden.


Heeft u andere (quilt)wensen? Wilt u een workshop of een andere cursus? Met vriendinnen? Met bijvoorbeeld een lunch? Alles is mogelijk!

Voorwaarden: Bij inschrijving van een blok van de maand (BOM) of een ander abonnement verplicht u zich tot volledige afname hiervan. Helaas is tussentijds opzeggen niet mogelijk. Het cursusgeld dient bij aanvang van de cursus ineens contant te worden betaald, tenzij vooraf anders overeengekomen. Als de datum voor de eerste les met u is afgesproken dan verplicht u zich tot het betalen van het volledige lesgeld. U mag wèl voor een vervangende cursist zorgen. De prijzen van alle cursussen zijn inclusief koffie, thee of hete chocolademelk en iets lekkers. Een les duurt 2 uur, tenzij anders aangegeven. De aangeboden cursussen gaan alleen door bij voldoende deelname.

* verplicht invullen