Floral Beauty

Kosten:
12 x stoffenpakket met patroon: €9,95 per maand; of
6 x stoffenpakket met patroon €19,95 per maand;
6 lessen: € 81,00

U kunt de pakketten tegen portokosten ook thuisgestuurd krijgen.

Floral Beauty – quilt appliqueren

Eindelijk is ie dan in het echt te bewonderen in de winkel, de “Floral Beauty” quilt gemaakt met onze stoffen door Elly Wijnholt en gequilt door Anne Que van Que’s Longarm Quilt Service. Hij is echt prachtig geworden! Kom hem eens bekijken in de winkel, dat is zeer zeker de moeite waard!

Nu verkrijgbaar als blok van de maand in 12 maanden

We bieden deze quilt aan mèt het originele patroon van Irene Blanck als blok van de maand.
De quilt wordt uiteindelijk 1.25 x 1.40 mtr. U kunt de quilt thuis maken of bij ons onder deskundige begeleiding tijdens 6 lessen. Het stoffenpakket voor de top en de sluitbies is zorgvuldig gekozen in de kleuren en de sfeer van Irene’s quilt.

Inschrijven voor deze BOM


Naam*

Adres*

Postcode*

Plaats*

E-mail*

Telefoonnummer*


U schrijft zich in voor deze BOM / Cursus / anders

Mijn voorkeur gaat uit naar de:
LET OP: op de zaterdag worden alleen ééndaagse workshops/cursussen gegeven
dinsdagmiddagdinsdagavonddonderdagmiddagdonderdagavondzaterdagn.v.t


Heeft u andere (quilt)wensen? Wilt u een workshop of een andere cursus? Met vriendinnen? Met bijvoorbeeld een lunch? Alles is mogelijk!

Voorwaarden: Bij inschrijving van een blok van de maand (BOM) of een ander abonnement verplicht u zich tot volledige afname hiervan. Helaas is tussentijds opzeggen niet mogelijk. Het cursusgeld dient bij aanvang van de cursus ineens contant te worden betaald, tenzij vooraf anders overeengekomen. Als de datum voor de eerste les met u is afgesproken dan verplicht u zich tot het betalen van het volledige lesgeld. U mag wèl voor een vervangende cursist zorgen. De prijzen van alle cursussen zijn inclusief koffie, thee of hete chocolademelk en iets lekkers. Een les duurt 2 uur, tenzij anders aangegeven. De aangeboden cursussen gaan alleen door bij voldoende deelname.

* verplicht invullen