In de “Needle Dome” kunt u maar liefst 10 naalden MET garen netjes opbergen. Het garen wordt keurig om het wieltje gedraaid waardoor het niet in de knoop raakt. Als u de naald met garen weer wilt gebruiken dan trekt u deze heel makkelijk uit de “Needle Dome”. Ook heel makkelijk om mee te nemen als u onderweg of tijdens de vakantie aan uw werkstuk wilt werken

De “Needle Dome” is bijvoorbeeld heel handig als u met veel verschillende kleuren garen appliqueert. U hoeft zo niet steeds uw draden uit de naald te halen en u hoeft dus ook geen restjes garen weg te gooien. U bergt ze gewoon steeds weer netjes op in de “Needle Dome” om ze er de volgende keer als u de kleur weer nodig heeft weer netjes uit te halen en weer te gebruiken.

Ook voor het opbergen van naalden met quiltgaren is de “Needle Dome” onmisbaar. Heeft u ’s avonds bijvoorbeeld moeite om uw draad in de naald te krijgen? Doe het garen overdag in de naalden en berg ze op in de “Needle Dome”. ’s Avonds heeft u de “Needle Dome” al klaarliggen met maar liefst 10 naalden met het quiltgaren er al in en u kunt gewoon lekker doorquilten zonder steeds een nieuwe draad in uw naald te hoeven doen.