Workshop Needleturn appliqueren

Kosten: € 49,50 (incl. koffie/thee, gebak en lunch, incl. patroontje, excl. materiaal)

Workshop Needleturn appliqueren

Tijdens een workshop van een dag leert u de basistechniek van het needleturn appliqueren.
De workshop kan gegeven worden op dinsdag of op donderdag. Indien u zich opgeeft en we voldoende aanmeldingen hebben nemen we contact met u op voor het afspreken van een datum.

Inschrijven voor deze cursus


Naam*

Adres*

Postcode*

Plaats*

E-mail*

Telefoonnummer*


U schrijft zich in voor deze BOM / Cursus / anders

Mijn voorkeur gaat uit naar de:
dinsdagdonderdag


Heeft u andere (quilt)wensen? Wilt u een workshop of een andere cursus? Met vriendinnen? Met bijvoorbeeld een lunch? Alles is mogelijk!

Voorwaarden: Bij inschrijving van een blok van de maand (BOM) of een ander abonnement verplicht u zich tot volledige afname hiervan. Helaas is tussentijds opzeggen niet mogelijk. Het cursusgeld dient bij aanvang van de cursus ineens contant te worden betaald, tenzij vooraf anders overeengekomen. Als de datum voor de eerste les met u is afgesproken dan verplicht u zich tot het betalen van het volledige lesgeld. U mag wèl voor een vervangende cursist zorgen. De prijzen van alle cursussen zijn inclusief koffie, thee of hete chocolademelk en iets lekkers. Een les duurt 2 uur, tenzij anders aangegeven. De aangeboden cursussen gaan alleen door bij voldoende deelname.

* verplicht invullen

Bij voldoende deelnemers voor een cursus nemen wij contact met u op voor het afspreken van een eerste lesdatum. Indien u zich opgeeft voor een cursusen de datum voor de eerste les is met u afgsproken dan verplicht u zich tot volledige deelname, tussentijds opzeggen van de cursus is niet mogelijk. Uiteraard mag u dan wel iemand anders in uw plaats laten deelnemen.