Ann Randoll Quilt, Danielle’s versie

In november gaan we dan eindelijk starten met onze nieuwe BOM:
de “Ann Randoll Quilt, Danielle’s versie”.
Het is een wereldberoemde quilt, die in bezit is van het Victoria & Albert Museum in London. Een foto en informatie over de originele quilttop vindt u hier
De originele quilt is maar liefst 3,0 x 3,75m. Zo groot gaan wij hem niet maken. Wij verkleinen de quilt, uiteraard geheel op schaal, naar ca. 2.0 x 2.3m.


Hierboven ziet u al een deel van de quilt.

Deelnemers ontvangen elke maand een deel van het patroon en een stoffenpakket. Wij raden u aan om lapjes uit uw eigen voorraad toe te voegen om zo de quilt persoonlijker te maken. Heeft u liever dat wij u nog aanvullende stoffen toesturen? Dat kan natuurlijk ook. Wij zoeken dan bijpassende stoffen voor u uit die niet in de BOM-pakketten zitten. Ook kunt u de BOM tijdens een cursus bij ons maken onder deskundige begeleiding.

Duur van de BOM: 24 maanden
Kosten: € 25,= per maand incl. patroon en verzendkosten binnen Nederland
Aanvullende stofpakketten: € 25,= per pakket incl. verzendkosten binnen Nederland.
Cursus: 24 lessen van 2 uur voor € 330,= (normale prijs € 360,= u krijgt 2 lessen gratis), te betalen in 4 halfjaarlijkse termijnen. Indien u zich opgeeft voor de cursus verplicht u zich tot deelname aan en betaling van de volledige 24 maanden.

De lessen kunnen plaatsvinden op dinsdagmiddag of -avond of op donderdagmiddag of -avond. Het lesgeld is incl. koffie/thee en iets lekkers.

Inschrijven voor deze cursus


Naam*

Adres*

Postcode*

Plaats*

E-mail*

Telefoonnummer*


U schrijft zich in voor deze Workshop

Mijn voorkeur gaat uit naar:
DinsdagmiddagDinsdagavondDonderdagmiddagDonderdagavond


Heeft u andere (quilt)wensen? Wilt u een workshop of een andere cursus? Met vriendinnen? Met bijvoorbeeld een lunch? Alles is mogelijk!

Voorwaarden: Bij inschrijving van een blok van de maand (BOM) of een ander abonnement verplicht u zich tot volledige afname hiervan. Helaas is tussentijds opzeggen niet mogelijk. Het cursusgeld dient bij aanvang van de cursus ineens contant te worden betaald, tenzij vooraf anders overeengekomen. Als de datum voor de eerste les met u is afgesproken dan verplicht u zich tot het betalen van het volledige lesgeld. U mag wèl voor een vervangende cursist zorgen. De prijzen van alle cursussen zijn inclusief koffie, thee of hete chocolademelk en iets lekkers. Een les duurt 2 uur, tenzij anders aangegeven. De aangeboden cursussen gaan alleen door bij voldoende deelname.

* verplicht invullen