Tup’s Challenge Quilt

Geplaatst door op jan 5, 2017 in: blog

Tup’s Challenge Quilt

Tup organiseert een jubileumwedstrijd t.g.v. het 15-jarig bestaan van de Frottende Freule in 2017! Tot en met mei 2017 ontvangt u elke maand instructies voor het maken van twee blokjes voor “Tup’s Challenge Quilt”. U kunt hiervoor uw eigen stoffen gebruiken, u kunt dezelfde stoffen die wij gebruikt hebben kiezen, maar uiteraard kunt u hiervoor ook andere leuke stoffen uitzoeken in de winkel.

Tijdens het Open Huis eind augustus 2017 willen we de quilts die onze klanten met de blokken hebben gemaakt graag ophangen op onze tentoonstelling. Na het naaien van de laatste twee blokken heeft u dus nog bijna drie maanden de tijd om het quiltje af te maken. Hier willen we een soort wedstrijd (challenge) van maken.

U gaat na het naaien van de twaalf blokjes zelf bedenken hoe u de quilt verder in elkaar gaat zetten. Elk blokje dient minimaal één keer in de quilt voor te komen, maar vaker mag ook. Hoe het quiltje er verder uit gaat zien gaat u helemaal zelf bepalen zodat alle quilts straks verschillend zullen zijn.

Tijdens de Open Dagen zullen de quilts beoordeeld worden door een vakjury. Hiervoor worden de volgende prijzen beschikbaar gesteld:

  • 1e prijs: Waardebon ter waarde van € 50,= te besteden bij de Frottende Freule
  • 2de prijs: Waardebon ter waarde van € 25,= te besteden bij de Frottende Freule
  • 3de prijs: Waardebon ter waarde van € 15,= te besteden bij de Frottende Freule

Bovendien krijgt het publiek ook de mogelijkheid om op de quilts te stemmen. De winnaar van de publieksprijs ontvangt een waardebon ter waarde van € 50,= te besteden bij de Frottende Freule.

We wensen u heel veel plezier toe met het maken van de quilt en we zijn heel erg benieuwd naar de resultaten!